ZUPY
1.Tradycyjny rosół z marchewką, pietruszką, kurczakiem i makaronem 300ml 10,00zł
2.Kaszubski Żurek na zakwasie z kiełbasą białą, z jajkiem, ziemniakami 300ml 14,50zł
3.Zupa pomidorowa z kluskami 300ml  10,00zł
4.Kaszubska czernina z lanymi kluskami  300ml  14,50zł
5.Zupa nadmorska z łososia, dorsza z red curry i ziemniakami 300ml  14,50zł
MAKARONY /PASTA
1.Makaron Tagliatelle z kurczakiem,borowikiem, bekonem w sosie śmietanowym 300g  26,50zł
Makaron Spagetti  carbonara  300g    24,50zł
PIEROGI WŁASNEJ ROBOTY z tradycyjnego ciasta pszennego
 Pierogi z gęsiną z okrasą 10 szt    24,90zł
 Pierogi z jagodami i śmietaną 10 szt   21,90zł
 Pierogi ruskie okraszone boczkiem 10 szt   22,90zł
SAŁATKI
1.Sałatka z kurczakiem  grilowanym , mix sałat, pomidor, ogórek, sos czosnkowy  22,50zł
2.Sałatka morska z łososiem wędzonym ,mieszanką sałat, pomidorem, cebulą, oliwkami, kaparami,sos musztardowo cytrynowy, parmezan   24,50zł
DANIA Z DROBIU
1.De Volaille z masłem i pietruszką w panierce podawany z surówką z marchewki  22,90zł
2.Pierś z kurczaka Bosman z borowikami na szpinaku w sosie śmietanowo czosnkowym   25,90zl
3.Kieszeń Kapitańska drobiowa z serem bree i papryką pepperoni z sosem śmietanowym z blanszowanymi warzywami   25,90zł
4.Udo z kaczki podawane z kapustą czerwoną i sosem żurawinowym  29,90zł
Skrobię dobieramy
Frytki 7,00pln / Ziemniaki zapiekane 6,00pln /Ziemniaki purre 6,00pln Ziemniaki gotowane  6,00pln
DANIA Z WIEPRZOWINY
1.Tradycyjny Babciny kotlet schabowy z kością podawany na kapuście białej zasmażanej   22,90zł
2.Sakiewka z karkówki aromatyzowana kurkami z parmezanem podana z marynowanymi burakami   26.90zł
3.Przełamany placek na sposób cygański z bogatym gulaszem półostrym, podawany z kwaśną śmietaną i miksem sałat   29,90zł
4.Kaszubska golonka Dziadka Genia aromatyzowana piwem korzennym z chrzanem i musztardą, podawana na kapuście   36,90zł
5.Polędwiczka wieprzowa w sosie z podgrzybków i orzechów, układana na szpinaku    36,90zł
DANIA Z RYB
1.Pieczony Dorsz /filet/ podawany z kapustą kiszoną   25,90zł
2.Pstrąg / tusza/ pieczony w piecu z masłem czosnkowym, podawany z banszowanymi warzywami i sosem cytrynowym   27,50zł
3.Soczysty Łosoś /filet/ podawany ze szpinakiem z sosem śmietanowo czosnkowym   34,90zł
4.Pieczony Halibut z brokułami w sosie winno – maślanym z kaparami   34,90zł
DESERY / DESSERTS
1.Ciasto bezowe z bursztynem z sosem malinowym   17,50zł
2.Szarlotka z pysznych jabłek na ciepło z lodami waniliowymi i bitą śmietaną   17,50zł
3.Lody waniliowe podawane w kielichu z gorącym sosem malinowym i bitą śmietaną   17,50zł
4.Puchar lodów czekoladowych, truskawkowych i waniliowych z owocami i bitą śmietaną   16,50zł